Gut pica iz Ajde vam polepša dan!

...pravi tudi Femi Temowo, glasbenik iz Londona (femiguitar.com ... :)

Polepšajte si dan še sami in nas obiščite!

Odprto vse dni razen ponedeljkov (pica dan v četrtek - popust 20%)!

 

Stalna ponudba:

CELODNEVNI IZLET V KRAJINSKEM PARKU GORIČKO!

Pridete z avtom, kombijem, busom; lahko pa tudi predhodno prespite pri nas. Na terasi bomo začeli z Ajdino hišno specialiteto: GORIČKIM GOLAŽEM in svežim kruhkom iz krušne peči. 
Ko bodo "želodčki" polni, nadaljujemo pot ob Ledavskem jezeru. Krajši postanek; ogled in opis. Nadaljujemo pot do mogočnega in največjega gradu na slovenskem: grad pri Gradu. Prisluhnemo njegovi zgodbi.....Skozi Kuzmo nadaljujemo do Tromejnika, kjer si ogledamo tromejni kamen. Pot na prekmurski "Triglav" ni težavna, zato se bomo peš pozpeli na njega.

Ob lepem vremenu nas razgled popelje daleč tja v avstrijske Alpe, madžarsko Blatno jezero, dol proti Hrvaški in Kamniškim Alpam... V Nuskovi, lučaj od glavne ceste na travniku vre ža stoletja vrelec mineralne vode, kjer si bomo potešili žejo in napolnili posode s pristno mineralno vodo.... 

V kolikor obstaja želja po ogledu sakralnega objekta priporočamo ogled stenskega mozaika v cerkvi sv.Helene na Pertoči, enega izmed navečjih tovrstnih umetniških stvaritev patra Marka.

Dober izlet bomo končali z poznim popodanskim kosilom v gostilni Ajda, kjer se razveže jezik, nazdravi s prijatelji, poteši lakoto ob dobri prekmurski hrani. Lahko pa se tudi zapleše.

V ŽIVLJENJU ŠTEJEJO PREDVSEM LEPI IN NEPOZABNI TRENUTKI.


+

Odličih jedi

+

Zadovoljnih gostov

+

Zanimivosti

Nastanitvenih sob

Ponudba

Restavracija, penzion, doživetja.


Kontakt

Kontaktiraj nas direktno